Boza, prima zi de muncă la CEO: Sunt un luptător!

Sorin Boza, noul director din cadrul CE Oltenia, va începe de marți, 11 octombrie, activitatea în cadrul companiei. Boza va veni la Târgu Jiu și de aici înainte va conduce Divizia Strategie Dezvoltare și este membru al Directoratului CE Oltenia, selectat în baza legii privind guvernanța corporativă a întreprinderilor de stat. Noul director din CE Oltenia spune că este un luptător. A menţionat faptul că în anii în care a fost director nu a avut niciun accident de muncă. "Sunt un luptător!", a mai spus Boza.

Sorin Boza a fost numit director al Diviziei Stratege Dezvoltare a CE Oltenia în ședința de vineri, 7 octombrie, a Consiliului de Supraveghere. Boza a lucrat ani mulți pentru Lafarge, iar mai apoi pentru Siniat ca director industrial, la fabrica de la Turceni, însă ultimul loc de muncă l-a avut la o companie franceză, Ymeris, lider mondial în producția metalurgică. Aici a avut funcția de director de operațiuni, fiind de la începutul anului responsabilul pe 13 țări, printre care și SUA, Brazilia, Franța, Polonia sau Spania. Boza va avea marți primul contact cu cei din administrația CE Oltenia și va avea chiar și o întrevedere cu președintele Consiliului de Supraveghere al companiei, Cornel Bobâlcă.
Noul director din CE Oltenia a explicat că nu a mai vorbit de ani buni cu vicepremierul Costin Borc, încercând astfel să elimine orice suspiciune legată de promovarea sa în funcția de director la CE Oltenia prin prisma apropierii sale de oficialul de la București. "Nu suntem apropriați. Ne-am văzut ultima dată în 2007, eram director în Republica Moldova. Lafarge avea multe divizii. Costin a fost președinte la Ciment, iar eu directorul operațional la Gips. Erau divizii separate", a explicat Sorin Boza.
Noul director din CE Olttenia se mândrște cu faptul că în unităţile pentru care a lucrat nu a avut loc niciun accident de muncă. "Sunt un luptător și muncesc enorm de mult pentru a-mi atinge toate obiectivele pe care mi le propun. Niciodată în viața mea, oricâte întreprinderi, fabrici am condus, nu am avut niciun accident de muncă. Pentru mine securitatea muncii și partea de dezvoltare vor fi prioritatea numărul unu", a explicat Sorin Boza.
Acesta a spus că nu știe deocamdată dacă securitatea muncii la CE Oltenia va fi în subordinea sa, dar că va încerca să ajute la îmbunătăţirea condiţiilor de lucru prin prisma cunoştinţelor pe care le-a dobândit în cariera sa.

Vizualizări: 4,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: