CE Oltenia, pierderi din minerit, profit din nămol

Complexul balnear Săcelu, aflat în administrarea CE Oltenia, a înregistrat în sezonul estival din acest an un profit de aproximativ 940 mii lei, transmit cei din companie. Conform acestora, veniturile pe lunile iulie, august, septembrie au depășit suma de 1,8 milioane lei, din care în jur de 340 mii lei reprezintă încasări provenite de la alți turiști în afara salariaților CE Oltenia. "Gradul de ocupare, în acest sezon, a fost de aproximativ 95% în zilele lucrătoare ale săptămânii, iar în weekend plaja a fost ocupată la capacitate maximă, circa 2500 persoane pe zi", au anunțat cei din administraţie printr-un comunicat de presă.
Salariații CE Oltenia au beneficiat de bilete de tratament gratuite. Cei din companie spun că punerea în funcțiune a bazei de tratament a ajutat și comunitatea locală, prin dezvoltarea comerțului sezonier și creșterea veniturilor din taxele locale.
Complexul balnear este compus din baza de tratament, spații de cazare în Hotelul Minerul cu o capacitate de 140 locuri în camere cu două locuri și apartamente cu patru locuri și grupuri sanitare proprii, cantină și bar, dar și bazine in aer liber. La stațiunea Săcelu pot fi tratate: afecțiuni ale aparatului locomotor; neurologice periferice; afecțiuni ale sistemului nervos central; ale aparatului respirator; ORL; digestive, hepato-biliare și renale.

Vizualizări: 2,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: