Brambureală în amicale

În timp ce Rapid, Dinamo sau Oţelul au avut parte de adversari bine stabiliţi în amicale, Pandurii s-au văzut nevoiţi să facă faţă unui adevărat haos în Austria.

Adversarii stabiliţi la plecarea din Târgu Jiu, printre care ŢSKA Sofia sau Lankaran au picat rând pe rând, iar gorjenii se văd nevoiţi astfel să se dueleze cu echipe ca SK Lenzing (liga IV Austria) sau bulgarii de la Razgrad, meci programat joi. Dintre echipele româneşti puternice doar Steaua a mai avut astfel de probleme şi s-a trezit că în loc de Ajax sau Istanbulspor joacă cu amatorii de la FC Comercial sau moldovenii de la Rapid Chişinău. Poate pe viitor, contactarea unui impresar demn de încredere îi va scuti pe gorjeni de aceste neplăceri care apar în fiecare cantonament.

„Într-adevăr nu e plăcut să ştii că te pregăteşti să joci cu o echipă şi apoi afli în dimineaţa jocului că s-a schimbat adversarul”

Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii (sursa pandurii-tg-jiu.ro)

“Mai avem două jocuri şi sperăm să avem parte de adversari la fel de puternici precum cel avut în ultimul amical. Am jucat şi cu o echipă de bucătari, dar nu suntem singurii care am făcut asta. Şi CFR Cluj, şi Dinamo şi Steaua au jucat cu astfel de echipe mai slab cotate”         

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: