Brazii din Târgu Jiu, împodobiţi din donaţii

Bradul de Crăciun de la Târgu Jiu va fi împodobit din donaţii şi sponsorizări. Sunt rugaţi să contribuie chiar şi copiii din municipiu, care sunt aşteptaţi să pună globuleţe în pomul din centrul oraşului. Ghirlandele şi restul ornamentelor vor fi puse la dispoziţie de două companii din Târgu Jiu, care s-au oferit să împodobească mai mulţi brazi din oraş.

Primarul Marcel Romanescu a dezvăluit că a încheiat un parteneriat cu două societăţi din Târgu Jiu, care vor sprijini la împodobirea oraşului de sărbători. Vor fi împodobiţi trei brazi în oraş. „Eu cred că este foarte aşteptat acest brad. După zece ani de brad artificial, târgujienii şi-au dorit un brad natural. Am luat legătura cu două mari societăţi care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Târgu Jiu. Acestea au dorit să intre într-o colaborare cu primăria şi vor participa la împodobirea brazilor, pentru că vorbim de un brad în centrul oraşului, unul în zona Lido şi unul în zona Debarcader. Societăţile ne pun la dispoziţie gratuit anumite elemente pentru împodobirea bradului. Au fost încântate cele două companii”, a explicat edilul.

În plus, oricine poate da o mână de ajutor. Joi, de la ora 12:00, copiii sunt aşteptaţi în centrul oraşului să ajute la împodobirea bradului de Crăciun, a mai transmis edilul: „Le solicit şi copiilor din Târgu Jiu, pentru că are o coroană foarte joasă, să vină să pună câte un globuleţ în brad, să fie şi globurile lor în bradul din Târgu Jiu. Va fi permanent un poliţist local, să nu apară incidente, dar ce se poate întâmpla, că vine un copilaş şi îşi lasă globul acolo, că poate îşi trece şi numele pe glob. Nu am tăiat coroana de jos tocmai din acest motiv”.

Inna nu mai aprinde iluminatul festiv

O altă surpriză va fi chiar în seara de 1 Decembrie. Iluminatul va fi aprins la ora 20:00 şi va apăsa pe buton un copil. Numele său încă nu a fost dezvăluit de autorităţi. „În plus, în noaptea de 1 Decembrie, nu va aprinde iluminatul ornamental de sărbători nici primarul, nici Inna, ci un copil din Târgu Jiu. Nu vreau să-i dau numele, nu aş vrea să ştie nici măcar el până în seara respectivă, pentru că avem copii de excepţie”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: