Bucălăete (PRM): Mi s-a propus să candidez la europarlamentare

Gheorghe Bucălăete ar putea fi unul dintre candidaţii Partidului România Mare (PRM) la alegerile pentru Parlamentul European. Cel puţin asta spune preşedintele organizaţiei judeţene, care încă nu a luat o decizie finală în acest sens. Bucălăete vrea mai întâi să-şi consulte colegii din Vâlcea, Dolj şi Mehedinţi. 

Preşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, spune că propunerea de a candida la alegerile europarlamentare a venit din partea şefilor de la centru. „Colegii din Biroul Permanent de la nivel naţional mi-au propus, în special vicepreşedintele Dorel Vulpoiu, iar colegii de la Gorj au fost încântaţi de idee. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru alegerile europarlamentare, atunci trebuie să insist atât în Gorj, în Mehedinţi, dar şi în Dolj, să particip la activităţile dumnealor şi să văd exact care este problema acolo. Rămâne de discutat şi de analizat. Nu mă dau înapoi de la niciun fel de candidatură”, a spus Gheorghe Bucălăete, preşedintele PRM Gorj.

Şeful peremiştilor de la Gorj spune că va lua o decizie în acest sens până la sfârşitul lunii februarie pentru că după aceea vor intra în pregătirile pentru alegerile europarlamentare. Conform acestuia, PRM va avea doi candidaţi la PE din regiunea Olteniei. O candidatură ar fi deja clară, cea a preşedintelui PRM Olt, Vasile Popa. Rămâne de văzut dacă preşedintele PRM Gorj va fi celălalt candidat. Partidul are în prezent trei reprezentanţi în Parlamentul European.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: