Bucătăria spitalului din Târgu Jiu intră în reparații

Întregul bloc alimentar de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu urmează să fie reabilitat. Anunțul a fost făcut de managerul unității medicale, Gigel Capotă. Acesta a explicat că va intra în modernizare și spațiul unde sunt depozitate alimentele și legumele.

Gigel Capotă a spus că, în magazie, sunt depozitate în prezent doar murături și legume. „Întregul bloc alimentar va fi reabilitat. Deja o parte din aparatură trebuie să vină, modernizăm inclusiv magazia unde sunt depozitate niște butoaie cu varză murată și niște cartofi. Pentru alimente, avem cameră de frig”, a spus Capotă, la Sud FM.

Capotă a recunoscut că inspectorii de la Direcția pentru Sănătate Publică Gorj au aplicat sancțiuni din cauza unor nereguli depistate la blocul alimentar. „Avem amenzi pentru anumite probleme la blocul alimentar. Am zis eu că nu sunt imperfecțiuni? Sunt! Și controalele sunt foarte bune! Rolul nu este numai de a sancționa. Toate alimentele sunt depozitate conform. Avem cameră de frig, unde sunt depozitate. Eu nu am gustat din mâncare pentru că am medic nutriționist. Am luat măsuri. Am avut plângeri de la pacienți și știți că am pus felul doi la caserolă. Avem chestionare de feedback pe care le analizăm lunar”, a mai adăugat directorul spitalului. (A.M.)

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: