Bucurescu, lăsat de poliţie fără microbuze şcolare

Face ce face şi reuşeşte să aibă cam o dată pe lună câte un „meci” cu oamenii legii din comună şi nu numai. Sorin Bucurescu a avut iarăşi ieri o ceartă cu poliţiştii din comuna pe care o păstoreşte de vreo două mandate.

Ieri oamenii legii l-au căutat pe edil de licenţă de transport pentru cele două microbuze şcolare din Slivileşti. Primarul spune că nu are aşa ceva şi crede că nimeni, de fapt, nu are, documentul fiind necesar pentru ca maşinile să poată circula legal pe coclaurile din comună. De ieri după-amiază acestea au fost trase pe dreapta şi probabil aşa vor rămâne o bucată bună de timp, primarul spunând că elevii vor fi nevoiţi de acum încolo să vină la şcoală pe jos.

„Nu am nicio licenţă de transport pentru că nu cred că are cineva. De abia avem bani pentru combustibili şi piese de schimb, dar la noi ca la nimeni. Au venit poliţiştii, mi-au fugărit şoferii pe aici prin comună ca să-i prindă să-i întrebe de hârtiile astea. I-am scutit eu de alergătură pentru că după ce am aflat ce se întâmplă am dus microbuzele în faţa postului de Poliţie. Dacă o să veniţi o să le vedeţi garate acolo. Cred că în acelaşi loc o să rămână mult timp. Copiii? Sunt vreo 200 şi vor veni la şcoală de acum încolo pe jos. Îmi pare rău pentru ei, asta e situaţia. Să-i ducă poliţiştii la şcoală că eu nu am altă soluţie”, declară edilul.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: