Bucurescu nu mai face campanie „nici pentru mama”!

S-a săturat de cât a urlat pe ulițele comunei pentru a-i convinge pe consătenii săi să-l voteze pe Victor Ponta și spune că de acum încolo, dacă va mai candida, își va face campanie doar pentru el și cam atât. Edilul din Slivilești e sătul să alerge în campaniile electorale pentru alți candidați și, la final, să nu primească nici măcar o strângere de mână.

Sorin Bucurescu declară acum, ferm, că eșecul lui Victor Ponta l-a lecuit definitiv. El spune că în 2016, dacă va mai fi în PSD și dacă va mai candida, își va face campanie doar pentru el, în rest nu va mai susține pe nimeni. „Mama dacă s-ar băga să candideze și nu m-aș mai duce în campanie pentru ea. Pentru mine și atât de acum încolo, că m-am învățat minte. Numai eu știu cât am urlat în campania asta pe ulițe ca să-i conving pe oameni să voteze cu Ponta și uite că Ponta pierdu alegerile. Bucurescu aleargă și Ponta pierde și așa a fost și în alte campanii. Acum am cheltuit zeci de milioane de lei de la mine din buzunar, pe benzină, pe motorină, pe portavoce, pe câte și mai câte, numai ca să avem rezultate și, în final, ce facem cu rezultatele? Nimic, că doar am pierdut alegerile. Acum dacă s-ar da iar legea aia cu plecatul la alte partide aș fi primul care ar pleca la PNL, că în 2016 o să vedeți câte pierderi o să aibă PSD, că văd că nu au învățat nimic din lecția de duminică. Eu mi-am făcut operație de polipi, nu aveam voie să țip deloc și am urlat în campanie și, repet, am pierdut alegerile. Nu a venit unul de la partid care să zică ceva de bine acolo, un telefon nu am primit măcar și, atunci, eu pentru ce să alerg, că nu se merită?”, spune, supărat, Bucurescu.

Victor Ponta a obținut la alegerile de duminică la Slivilești aproape 70%. Edilul constată însă cu supărare că media pe județ scoasă de social-democrați pentru Ponta este sub 60%. „Cred că e clar pentru toată lumea că acolo unde Iohannis a făcut aproape de 50% oamenii nu mai vor actuala conducere, speră la o schimbare și atunci e clar că în 2016 altfel vor sta lucrurile. Dacă nu se iau niște măsuri de pe acum, peste doi ani veți vedea niște schimbări care nu puteau fi gândite până zilele astea”, mai spune Bucurescu.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: