Bucurescu nu se bagă în sprijinirea lui Geoană

Primarul PSD din Slivileşti, Sorin Bucurescu, a declarat ieri că va depune minimul de efort în atragerea de voturi pentru partidul său şi pentru Mircea Geoană. Întâmplător sau nu, şi acesta are cuvinte de laudă pentru PDL, social-democraţii părând acum mai puţin dispuşi ca niciodată să muncească pentru "omul lor", mai ales că de vreo săptămână acesta i-a şi scos de la guvernare.

Sorin Bucurescu susţine că democrat-liberalii l-au ajutat să rezolve probleme care de ani de zile îşi aşteptau soluţionarea, motiv pentru care nu va putea să le facă acestora anticampanie în următoarele săptămâni. În plus, edilul din Slivileşti afirmă că nu vrea să facă munca politică a altora. "Pe mine m-au ajutat cei de la PDL care sunt prin minerit şi energie cât nu m-au ajutat alţii în nu ştiu câţi ani. Am avut nevoie de utilaje cu care să decolmatez Jilţul şi să previn nişte inundaţii, am fost ajutat, eu acum ce să fac, să spun că nu-i aşa şi să le întorc spatele oamenilor acestora? Nu pot să fac asta, îmi văd strict de interesul comunei, indiferent de cine e la putere, eu, ca primar, trebuie să rezolv problemele celor care m-au votat şi, deocamdată, cu cei de la PDL am reuşit acest lucru", afirmă edilul.

Ca un semn că nu îl va interesa foarte mult munca din campania electorală, Bucurescu nu a participat nici la congresul de săptămâna trecută la care Mircea Geoană şi-a lansat candidatura la prezidenţiale. Circa 200 de delegaţi ai filialei au mers atunci în capitală, însă edilul a rămas la Slivileşti nu pentru a mai încasa vreun pumn de la vreun consilier local, ci pentru a rezolva din problemele curente ale comunei, după cum spune Bucurescu. "Voi lipi şi eu un afiş-două pe aici prin comună, dar nu mai mult pentru că mă interesează să rezolv problemele localităţii, asta e prioritatea mea. N-am încotro şi recunosc faptul că am primit sprijin de la cei de la PDL cum nici nu mă aşteptam şi, atunci, pot eu să mă duc să le fac lor anticampanie? Ai mei de la partid credeau că o să plec eu cu goarna iar prin comună şi o să le aduc voturi, dar vă spun că nu va mai fi aşa şi vor vedea şi ei. Păi ei ştiu că eu sunt cunoscut pe toată zona asta, de la Mătăsari până la Turceni şi credeau că pot convinge lumea în campanie, dar toamna asta nu va mai fi aşa şi vă veţi convinge în următoarele săptămâni.", declară primarul.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: