Bucurescu nu va depune plângere împotriva lui Lambu

Primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, se mai gândeşte dacă va depune sau nu plângere împotriva consilierului Lambu. Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj este cel care i-a cerut lui Bucurescu să nu se implice într-un proces în prag de campanie electorală. Este de amintit că, la întâmplarea incidentului, membrii PSD se deziceau de Bucurescu şi spuneau că nu este membru PSD.

Primarul comunei Slivileşti spune că urmează să se hotărască dacă îl acţionează sau nu în judecată pe consilierul Lambu, însă după o discuţie cu preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu. „Urmează să am o discuţie cu domnul Călinoiu şi după aia mă hotărăsc ce o să fac. Părerea dânsului este că urmează o campanie electorală şi trebuie să facem treabă aşa cum trebuie pentru PSD”, spune Bucurescu. Primarul comunei Slivileşti susţine că Ion Călinoiu a fost cel care a cerut să discute pe tema incidentului din pauza şedinţei de consiliul local. „Domnul Călinoiu a luat legătura cu mine şi m-a chemat pentru a purta nişte discuţii. Ideea dânsului era să depunem plângere şi să se dea un termen mai lung pentru a nu avea implicare în apropierea campaniei electorale”, a mai adăugat Bucurescu.

Vineri Ion Călinoiu nu a vrut să comenteze incidentul petrecut la Slivilesti între Bucurescu şi Lambu. Primarul Sorin Bucurescu a fost lovit joi, de consilierul local, Valentin Lambu, în pauza unei şedinţe de Consiliu Local fiind internat în spital.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: