Bucurescu, obligat de poliţişti să predea armele!

Sorin Bucurescu, primarului de la Slivilești, este obligat să predea armele de vânătoare pe care le deține. Acesta s-a prezentat ieri la magazinul de arme si muniții din Târgu Jiu pentru a preda cele două puști de vânătoare. Decizia reprezentanților IPJ vine după ce împotriva lui Bucurescu a început urmărirea penală în patru dosare, toate constituite în perioada campaniei electorale din acest an.

Bucurescu susține că a primit adresă prin care i se cere să predea cele două arme de vânătoare pe care le deține. Decizia polițiștilor îl deranjează pe alesul local de la Slivilești. “Nu s-a mai văzut așa ceva. Sunt singurul primar care trebuie să depună armele pe care le deține. Am două puști de vânătoare, una mai ieftină și alta mai scumpă. Eu nu am folosit niciodată aceste arme și nu văd de ce era necesar să mi se ceară să le predau. Dar asta a legea, mă supun ei, pentru că așa este normal, însă nu cred că sunt un pericol public”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul de la Slivilești

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Gorj explică faptul că aceasta este procedura în cazul urmăriților penal, urmând ca la soluționarea cazului, dacă va fi în favoarea acuzatului, să i se restituie armele.

În urma campaniei electorale pentru alegerile locale Sorin Bucurescu s-a ales cu patru dosare penale și amenzi care depășesc 100 de milioane de lei vechi. “Am peste patru dosare penale și șase amenzi contravenționale. Am achitat până acum vreo 50 de milioane de lei vechi și mai am încă 50 de achitat”, a declarat Bucurescu.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: