Bucurescu vrea excluderea unui consilier PSD

Primarul Sorin Bucurescu este hotărât să ceară excluderea unui consilier din rândul Consiliului Local Slivilești. Bucurescu spune că, deși fac parte din același partid, consilierul PSD, Ion Aurelian Iorga nu este de acord cu proiectele sale, așa cum s-a întâmplat și în ultima ședință ce a avut loc luni seara. Consilierul PSD nu a fost de acord cu intenția primarului Bucurescu de a face un foc de artificii în comună de Revelion. Astăzi, Bucurescu vine la Târgu Jiu pentru a purta o discuție cu șeful partidului privind excluderea.

Uniunea Social Liberală pare că a luat-o razna la Gorj. Acum nici măcar pesediștii nu se mai înțeleg între ei. Este cazul primarului Sorin Bucurescu și a unui consilier PSD, Aurelian Iorga care par să nu mai facă echipă la Slivilești. Supărarea a pornit de la un proiect de hotărâre privind organizarea unui foc de artificii în noaptea de Revelion, proiect respins de trei consilieri printre care și Iorga. ”Nici nu mă așteptam să fie respins, adică mă așteptam la Lambu dar nu mă așteptam la un consilier din același partid cu mine. Toți consilierii PNL m-au susținut iar acest Aurelian Iorga are orgolii personale. M-am gândit că este pentru prima dată când ar fi un foc de artificii la noi, că suma nu e foarte mare dar ei au spus nu, vor ca tinerii să meargă la Motru și la Mătăsari”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Discuții cu președintele PSD

Primarul spune că va purta astăzi o discuție cu președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru privind o eventuală excludere a lui Aurelian Iorga. ”Astăzi vin la partid și o să pun această problemă în discuție. Nu știu de unde împotrivirea asta, nu a mai făcut niciodată așa dar nu mi se pare normal ca toți consilierii PNL să fie de acord cu mine și unul care e din același partid să nu fie. O să cer excluderea lui”, a declarat Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: