Bugetul CE Oltenia publicat. Ce salarii au șefii!

Șefii din Complexul Energetic Oltenia și-au pus salarii babane în bugetul de venituri și cheltuieli al companiei pe 2013. Asta în condițiile în care în șase luni au reușit să vândă un sfert din cât își propuseseră. În bugetul de venituri și cheltuieli publicat în Monitorul Oficial pe 1 august este prevăzută suma de 4 milioane de lei pentru plata conducerii companiei. La începutul anului a apărut o altă sumă pentru contractele de mandat, 2 milioane de lei, iar Laurențiu Ciurel anunța că suma va fi redusă la jumătate. Numai că, în loc să scadă, acesta a adunat.

Bugetul de venituri și cheltuieli al Complexului Energetic Oltenia a fost publicat în Monitorul Oficial din data de 1 august. Conducerea și-a propus să obțină pe 2013 un profit de 180 de milioane și să cheltuiască 4 milioane de lei pentru plata șefilor din companie.

Numai că, Laurențiu Ciurel este obligat să rectifice negativ bugetul deoarece pe primele șase luni CEO a livrat 4,5 TWh față de 7,9 cât ar fi trebuit să vândă.

Ar putea fi reduceri și la capitolul contracte de mandat, dar contabilii de la companie știu mai bine adunarea. Suma aprobată pentru 2013 este de peste 4 milioane de lei pentru conducerea companiei, directorii de sucursale și membrii Consiliului de Supraveghere.

Interesant este că la începutul anului, Dan Ilie Morega a dat publicității o variantă a bugetului CE Oltenia. Acela prevedea 2,7 milioane de lei pentru contractele de mandat. În scurt timp, Laurențiu Ciurel a dezmințit informația menționând că suma este la jumătate față de cât a scris presa.

BANI

În acest buget, conducerea a estimat pentru cheltuielile cu personalul suma de 1.341.670 mii lei. Pentru contractele de mandat conducerea a pus deoparte 4.093 mii de lei.

RECTIFICARE

După șapte luni, acest buget va fi însă rectificat, iar aceste sume vor fi modificate pentru o producție de 12,5 TWh, faţă de 18,5 TW cât s-a estimat la începutul anului că se va produce în 2013.

Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: