Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bunic acuzat de lipsire de libertate

Un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pentru că i-a vrut binele nepoatei. Acesta a decis să ia micuța de numai 2 ani și șapte luni de lângă mama ei pentru că nu era mulțumit de condițiile pe care fiica lui i le oferea nepoatei. Mama micuței a anunțat poliția, iar cazul a ajuns și în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Fetiţa a fost recuperată de poliţie la doar 5 minute după ce mama a sunat la 112. „Imediat s-a dispus instituirea mai multor filtre rutiere și la aproximativ5 minute de la primirea apelului, autoturismul în care se afla copila de numai 2 ani a fost oprit în trafic pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Luat la întrebări de oamenii legii, bunicul minorei a declarat că a luat minora de lângă mama ei, întrucât fiica sa nu dispune de condiţiile necesare de creştere şi educare a fetei. După ce copila a fost încredințată mamei, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz”, a anunţat IPJ Gorj.

Protecția Copilului a trimis la fața locului un psiholog și coordonatoarea de la abuzuri ca să vedem care e situația. „S-a stabilit că fetița nu a fost luată cu forța și s-a urcat de bună voie în mașina bunicului cu care are o relație foarte bună, după ce acesta s-a certat cu fiica lui și i-a reproșat că nu are condiții pentru a crește un copil. Mama fetei probabil s-a supărat și s-a speriat când a văzut că a rămas fără fată, a anunțat poliția și i-a făcut tatălui său o plângere pentru răpire. Cert este faptul că mama nu are într-adevăr condiții decente și în plus de asta s-ar părea că atât mama cât și minora ar avea un retard mintal. Cele două rămân în supravegherea noastră”, a precizat Dumitru Cotruna, director DGASPC Gorj.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: