Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bunoaica: Au încercat să mă cumpere!

“Și pe mine au încercat să mă cumpere”, spune liderul de sindicat Nicu Bunoaica și face referire la șefii Complexului Energetic Oltenia, care ar fi vrut să-l reducă la tăcere. Bunoaica susține că nu va face niciun pact cu oficialii companiei și va continua să-și reprezinte oamenii din sindicat la fel ca până acum.

Liderul Sindicatului Solidaritatea de la Cariera Lupoaia a mărturisit că i s-au făcut și lui oferte din partea administrației companiei. Totul pentru a nu mai fi atât de vocal în spațiul public.

„Pe Nelu Roșca l-au pus repede la punct când a comentat. I-a spus domnul Boza: Când ai venit acum o lună mai mine, nu te umflai așa! Și omul s-a pus jos, pe scaun. A bătut apropo că i-a angajat fiul în companie. Mie nu are ce să-mi spună, să-mi reproșeze Boza. Au încercat să mă cumpere de multe ori pentru că sunt cel mai vocal lider de sindicat. Eu nu voi face niciodată pact cu inamicul. Numai dacă vor scăpa altfel de mine. Eu nu voi face niciun pact cu ei. Pot să-mi ofere orice”, a declarat Bunoaica, la un post local de televiziune. (M.M.)

Vizualizări: 2,979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: