Bunoaica, "repudiat" şi de la Minprest

Nicu Bunoiaca, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, nu mai este dorit nici în comisia de negociere de la Minprest Serv Rovinari, acolo unde are câțiva membri de sindicat. Se întâmplă asta după ce liderul Federației Univers, Adrian Marciuc, a anunțat că nu îl mai dorește în comisia administrație - sindicate de la CE Oltenia.

La Minprest un alt lider sindical i-a pus gând rău, respectiv Cosmin Bivolaru, care conduce sindicatul majoritar la nivel de unitate. Bivolaru a explicat de ce vrea să îl scoată din schemă. "M-au sunat oamenii de la Minprest și mi-au spus că le promite Bunoaica că îi bagă în CE Oltenia. Că a vorbit el cu nu știu ce ministru. Săptămâna aceasta îl voi scoate din comisie. Am vrut să fie solidaritate, de aceea i-am băgat pe toți în comisie, și pe el, și pe Tauru. Dacă sunt neserioși nu pot să stau la masă cu oameni din aceştia", a declarat Cosmin Bivolaru, președintele Sindicatului Solidaritatea de la Minprest.
Supărat că vor să-l scoată din comisie, Bunoaica spune că sindicatul său va deveni majoritar la Minprest în câteva săptămâni. "O să-i scot eu pe ei. Vă promit că în două săptămâni voi fi majoritar la Minprest. Voi lua toți oamenii. Nu le-am promis la oameni că-i angajez la CEO. I-am cerut ministrului ca cei care nu au luat ordonanţe din fosta SNLO să fie încadrați în cadrul complexului pentru că e o datorie morală şi a sindicatelor, și a Complexului Energetic Oltenia. Acești oameni nu au luat ordonanțe și nimic", a fost reacția sindicalistului Nicu Bunoaica.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: