Roşca: O lună să stau în fruntea CEO şi situaţia va fi mai bună

Sindicalistul Nelu Roşca din zona Motru susţine că la acest moment CE Oltenia funcţionează din inerţie. El a declarat la o emisiune TV că este o harababură în companie, nimeni nu ia decizii şi că şi cele care sunt luate ajung în teritoriu cu întârziere de câteva săptămâni. El a avertizat şi că există posibilitatea blocării Carierei Roșiuța din cauza lipsei exproprierilor. Roşca face şi o propunere: el la şefia CEO şi într-o lună ar pune lucrurile la punct.

Sindicalistul din Motru a vorbit despre lipsa de decizie şi fuga de răspundere a actualei conduceri. Nelu Roşca a declarat că de mai mult timp a atras atenşia că muncitorii din Cariera Roșiuța ar putea opri lucrul din cauza personalul subdimensionat. De câteva săptămâni, susține el, a cerut ca Directoratul să emită o dispoziţie prin care şefii de unităţi pot face plasare de personal. Acum, acest lucru îl face doar Directoratul.
“Există un grad de nemulţumire, am fost la toţi membrii Directoratului, le-am explicat că au în intenţie să oprească lucrul. Le-am adus la cunoştinţă domnilor Ionel Ilie, Daniel Antonie, Adrian Teodorescu şi Laurențiu Ciobotărică. Îi rog de 3 săptămâni să vină în zona Motru”, a declarat sindicalistul.
Roşca a mai spus că un excavator e blocat din noiembrie şi că în curând va fi blocat al doilea, din cauza lipsei exproprierilor. Sindicalistul crede că el împreună cu cinci persoane, pe care le-ar alege, ar schimba situaţia companiei energetice, în numai 30 de zile. “Dacă stau o lună în fruntea CEO, cu cinci oameni pe care mi-i aleg eu, vă promit că după 30 de zile situaţia e de zece ori mai bună decât e acum”, a spus el, subliniind lipsa de competenţă a conducerii CEO.

Vizualizări: 3,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: