Burchel: Gorjenii sunt îngrijoraţi de privatizarea majoritară a CE Oltenia

În data de 15.11.2012, staff-ul de campanie al candidatului ARD, la Camera Deputaților  pe Colegiul 5/Gorj, Nicolae Burchel s-a deplasat  în localitățile Trocani, Brătuia, Târculeşti și  Merfuleşti. Echipa  de campanie a stat de vorbă cu oamenii și le-au înmânat materiale electorale.

Oamenii au ieșit în întâmpinarea  D.lui Burchel, conștienţi fiind că prin votul lor, pe 9 decembrie vor pune bazele unui nou Parlament cu  deputaţi oneşti și integri.

În acelaşi timp gorjenii i-au prezentat şi câteva dintre problemele cu care se confruntă localitatea lor şi şi-au exprimat încrederea că, din poziția de deputat ARD pe Colegiul 5, domnul  Nicolae Burchel va încerca să le rezolve.

Una din problemele importante care au fost ridicate de cetăţeni se referă la faptul că tinerii au părăsit satele pentru un loc de muncă în minerit şi energie. Îngrijorarea gorjenilor este legată de privatizarea rapidă a Complexului Energetic Oltenia de către Guvernul Ponta și pierderea locurilor de muncă.

Răspunsul D.lui Burchel a fost prompt, în sensul că statul trebuie să deţină majoritatea acţiunilor în această companie strategică a ţării şi să ofere condiții privind crearea unor noi locuri de muncă, nu reducerea acestora așa cum se zvoneşte.

Azi, domnul   Nicolae Burchel își va continua campania electorală în satele Văcarea, Dăneşti, Bucureasa, Botorogi, Barza și Saşa urmând ca mâine să se deplaseze în Comuna Bălești.

Biroul de presă. Nicolae Burchel

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: