Burlan: O să avem o structură mai suplă, cu mai puțini conducători

Complexul Energetic Oltenia va avea o nouă organigramă începând cu anul viitor. Primii care vor fi „retrogradați” vor fi chiar mai mulți șefi din companie. Directorul Daniel Burlan a declarat că noua structură va fi „mai suplă și cu mai puțini conducători”.

Noua organigramă ar urma să fie pusă în aplicare începând cu data de 1 ianuarie 2021. Este deja în lucru și vor dispărea din rândul TESA mai multe posturi de șefi.

Nu este exclus ca aceștia să fie direcționați spre liniile de producție, unde este atât de mare nevoie de personal. “O să fie o altă formă de organizare din ianuarie. Vom avea o structură mai suplă, mult mai eficientă, cu mai puțini conducători. Avem un program de restructurare și avem în acesta și modificarea structurii organizatorice și a personalului TESA la toate nivelurile. Se va schimba în totalitate structura organizatorică a companiei”, a explicat Daniel Burlan, la Târgu Jiu TV.

Ultimele organigrame creionate și puse în aplicare de companie au fost însă doar pentru a adăuga noi direcții în instituție și, automat, noi posturi de șefi fără de care compania ar putea funcționa fără probleme. Ultimul post de șef a fost înființat chiar în această vară în cadrul Direcției de Resurse Umane.

Compania energetică mai numără, în prezent, în jur de 12 mii de salariați. 

Vizualizări: 5,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: