Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Burlan: Primăriile trebuie să gândească altfel de proiecte

Primăriile nu se vor mai putea baza pe ajutorul Complexului Energetic Oltenia, ca până acum, transmite Daniel Burlan, președintele Directoratului.

“CE Oltenia era o societate care dădea stabilitate economică, stabilitate socială, toate autoritățile locale se sprijineau pe CEO. Erau niște surse de venit sigure, CEO contribuia la tot felul de proiecte în cadrul autorităților, mai ales în infrastructură. Dacă era nevoie de anumite utilaje pentru amenajări de drumuri, venea CEO, dacă era nevoie de deszăpezire pe drumurile greu accesibile, venea CEO. La acesta moment, CEO nu mai are potența aia ca să poată să sprijine autoritățile locale”, a spus Burlan la Gorj TV.

Managerul CE Oltenia este convins că primăriile vor accesa fonduri cu care să se descurce pe viitor: “Primăriile trebuie să gândească altfel de proiecte. Acum, când sunt mai multe fonduri disponibile, putem transforma județul Gorj, dar trebuie să fim inteligenți, să promovăm proiecte, să accesăm fonduri”.

Fondul pentru Tranziție Justă și Planul Național de Redresare și Reziliență nu sunt încă finalizate, iar primarii se plâng că nu este deschisă nicio axă de finanțare. (A.A.)

Vizualizări: 3,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: