Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia dă 100.000 lei pe lavete

Complexul Energetic Oltenia pune la bătaie circa 100.000 de lei pentru achiziționarea de lavete. Produsele vor ajunge la angajații din termocentralele Turceni, Rovinari, Ișalnița și Craiova II.

„Pentru ca lucrările de întreținere și mentenanță a agregatelor termoenergetice să fie realizate în condiții optime, pe lângă piese de schimb și materialele specifice, sunt necesare și materiale prin care să fie asigurată curățirea și protejarea echipamentelor și igiena lucrătorilor”, potrivit caietului de sarcini.

Compania vrea să achiziționeze în total circa 120.000 de lavete din bumbac de tip lăcătuș sau electrician și 380 metri de pânză albă de bumbac și molton.

Lavetele de bumbac și pânza albă curăță și usucă suprafețele cu depuneri de praf, apă, uleiuri, unsori și produse petroliere, fără a lăsa urme sau scame. Ele au o capacitate mare de absorbție a lichidelor, uleiurilor și vopselurilor.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 85.407 lei fără TVA. Ofertele sau cererile de participare se primesc până pe data de 12 iulie, ora 15.00.

Vizualizări: 1,350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: