Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

1700 de pensionări doar în termocentrale. Care se închide!

Complexul Energetic Oltenia a identificat peste trei mii de salariați care îndeplinesc condițiile de pensionare, atunci când va intra în vigoare legea care reduce vârsta la 52 de ani, adică în toamnă.

Dintre aceștia, circa 1.700 lucrează în cele patru termocentrale ale companiei, iar restul în minerit.

Managerul Daniel Burlan a spus că la una din termocentrale îndeplinesc condițiile de pensionare jumătate din salariați. “Va trebui să aducem personalul calificat ce rămâne într-o termocentrală în acea termocentrală care are condiții mai bune de funcționare și consumuri specifice mai mici”, a spus Burlan la Gorj TV.

Burlan nu a dat nume de termocentrale. Consilierul Directoratului, Ion Rușeț, spunea acum câteva zile că la Turceni îndeplimesc condițiile de pensionare jumătate din cei 1200 de salariați. 

Burlan a spus că ar fi greu în această perioadă să califice personal care să îl suplinească pe cel care pleacă. “Este greu să aduci personal nou, de aceea vom concentra personalul în acele unități viabile”, a concluzionat Daniel Burlan.

Vizualizări: 7,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: