Debut senzaţional la Rimini pentru Peppy Dolce Vita, 9-0 cu Arsenal Galanta (FOTO)

 Echipa de old boys Peppy Dolce Vita Târgu Jiu a ajuns joi în Italia, la Rimini, acolo unde campioana naţională a acestei categorii participă la EMF Masters Champions League. Competiţia are loc în perioada 6 -8 septembrie 2019 iar gorjenii au debutat deja azi cu o victorie la scor, 9-0 cu campioana Slovaciei, Arsenal Galanta.

Echipa Peppy Dolce Vita Târgu Jiu participă din postura de campioană a României la nivel de old boys, la competiţia europeană din Italia, titlu pe care l-a obținut, în premieră, la Drobeta Turnu Severin, la mijlocul lunii iulie.

În lot sunt incluși foști jucători de Liga 1 la fotbal, precum Lucian Mălăele, Romeo Rădoi, Dorin Hîrsu, Adrian Popescu sau Florin Popete, dar și fostul campion european cu echipa naționala de minifotbal a României, Claudiu Dumitru. Repartizaţi în Grupa D, cei de la Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, au ca adversari în prima fază a întrecerii pe Arsenal Galanta, campioana din Slovacia şi pe românii de la FC Vulturii Dej, pe care i-au învins în semifinale la faza finală a competiţiei  de la Severin.

Ajunşi joi la Rimini, gorjenii nu au avut timp prea mult de acomodare pentru că azi au jucat deja primul meci contra campioanei Slovaciei, impunându-se cu scorul de 9-0 în meciul cu Arsenal Galanta, meci de debut la această competiţie.

Marcatorii acestei partide au fost Claudiu Dumitru, Romeo Radoi, Lucian Malaele, Florin Popete, Ion Canavoiu, Daniel Buleac, Marian Erburosu (2) si Adrian Popescu.

Următorul meci din faza grupelor pentru campioana României este programat sâmbătă, de la ora 13:00, ora României, contra echipei românești, FC Vulturii Dej.

Galerie foto




Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: