Program Liga 4 Gorj: Petrolul Bustuchin vrea toate punctele de la Mătăsari

Campionatul judeţean Gorj are programate în acest week-end meciurile etapei a doua. Liderul Ligii a patra, Petrolul Bustuchin, va juca sâmbătă de la ora 13:00 în deplasare, la Minerul Mătăsari şi tot sâmbătă este programat meciul dintre echipele de pe locurile 3 şi 4, Ştiinţa Turceni – Parângul Bunbeşti Jiu, restul partidelor din această etapă fiind programate duminică, de la ora 13:00.  

Instalată în fruntea clasamentului Ligii a patra, Petrolul Bustuchin se deplasează în etapa a doua la Mătăsari, unde va juca sâmbătă, cu începere de la ora  13:00. Cum şi-au propus ca în acest sezon să încerce din nou promovarea, cei de la Bustuchin  vor să ia toate cele trei puncte din meciul cu Minerul Mătăsari. Petrolul doreşte să-şi consolideze poziţia de lider în clasamentul  Ligii 4 şi merge la Mătăsari cu gândul la victorie şi la o prestaţie cât mai productivă, după ce în prima etapă a reuşit să învingă la scorul de 10-0 pe Dinamo Inter Stăneşti.

Jucătorii antrenaţi din acest sezon de Cristi Priescu au pornit cu dreptul în competiţie şi speră sa repete jocul de senzaţie din prima etapă. Adversarii din această etapă, Minerul Mătăsari, au pierdut primul meci al sezonului disputat în deplasare, scor 6-0 pentru Jiul Rovinari, echipă care se află pe locul doi şi care în această etapă joacă în deplasare, la Flacăra Roşia de Amaradia.

Brigada de arbitrii pentru meciul de la Mătăsari îi va avea în componenţă pe: Gheorghe Ionuţ Ionescu, la centru, iar acesta va fi ajutat la cele două tuşe de către Doriana Udrea şi Andreea Violeta Vlădulescu, observator de joc fiind desemnat de către AJF Gorj Ionel Catană.

Galerie foto



Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: