Fetele de la CSM au ieşit pe stradă şi au invitat târgujienii la meci

Fetele de la echipa de handbal Junioare III a CSM Târgu Jiu au ieşit astăzi pe stradă îmbrăcate în noul echipament al clubului pentru a invita târgujienii la primul lor meci. Echipa antrenată de Andrei Enache va juca duminică primul meci oficial al unei echipe a CSM la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Juioarele III de la CSM Târgu Jiu sunt prima echipă a clubului care va evolua la Sala Sporturilor din Târgu Jiu într-un meci oficial. Fetele antrenate de Andrei Enache au susţinut azi un antrenament mai lung, la  sala în care vor şi evolua duminică cu echipa CSS Drobeta Turnu Severin, cu începere de la ora 12:00.

După o scurtă şedinţă foto în sală, fetele au ieşit pe stradă echipate în tricourile de joc şi i-au invitat la primul lor meci pe târgujienii întâlniţi după-amiază în centrul oraşului, împărţind invitaţii tipărite special cu această ocazie.

Lotul pe care antrenorul Andrei Enache îl are la dispoziţie pentru acest prim meci le are în componenţă pe: Daria Dumitru şi Cristina Procopie – portari, şi pe jucătoarele Gabriela Băloi, Andrada Chiriac, Daria Iordache, Karina Băluţă, Bianca Bîrlete, Alesia Cişmaşu, Adela Gorun, Valentina Pînişoară,  Ştefania Grecu, Alexandra Vieru, Elena Cîrstea, Ionela Cîmpeanu, Ramona Popescu, Iulia Constantin, Ştefania Afrim şi Bianca Buşa.

Galerie foto




Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: