Cabanierii din Rânca, supăraţi pe primarul Leuştean

Cabanierii din Rânca au solicitat o întrunire de urgenţă cu autorităţile din Baia de Fier şi Novaci pentru a căuta soluţii la problema apei din staţiune, însă niciunul dintre primari nu a ajuns la dezbatere.

Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din zona montană, susţine că persoanele nemulţumite au fost chemate, luni, la Novaci pentru a-i spune primarului Dumitru Leuștean problemele cu care se confruntă, cu toate că le cunoaște foarte bine. Cabanierii îl acuză pe edil că nu se preocupă pentru binele staţiunii. „S-a luat legătura cu domnul director de la Aparegio. Dânsul a spus că a preluat apa de la Novaci și Baia de Fier, mai puţin zona Rânca. Primarul Dumitru Leuștean, de la Novaci, ne-a spus că pe el nu-l mai interesează, că apa a fost preluată de Aparegio. De acolo, ni s-a spus că deocamdată nu sunt recepţionate toate apele și nu sunt toate documentele puse la punct. De șase ani, primarul din Novaci nu a rezolvat nicio problemă în Rânca”, a declarat, răspicat, Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca.

Edilul din Novaci nu neagă problemele din staţiune. De mai bine de șase ani, lucrurile stau la fel. Când consumul crește, sute de pensiuni rămân fără apă. Singura speranţă stă în Aparegio. Până la sfârșitul lunii viitoare, va fi gata toată documentaţia necesară, a mai dat asigurări primarul din Novaci.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: