Cu nămolul de pe uliţă pe Facebook, să-l vadă şi primarul!

Nemulţumirile pe care le au localnicii dintr-un sat din comuna Slivileşti faţă de situaţia în care se află drumul pe care trebuie să circule zi de zi de când se ştiu i-au făcut pe aceştia să împărtăşească şi altora din „experienţa” lor în ale nămolului. Oamenii au postat pe Facebook imagini cu căruţele împotmolite în nămolul prin care trebuie să circule.

Localnicii din Valea Casei sunt nevoiţi să străbată satul prin nămol ori de câte ori plouă sau se dezgheaţă pământul. Acum ei au decis să le arate şi altora condiţiile în care trăiesc şi s-au fotografiat în timp ce dădeau jos cu lopata nămolul strâns pe roţile de la căruţe. Despre accesul maşinilor mici în zonă nici nu poate fi vorba în aceste condiţii pentru că autoturismele ar rămâne împotmolite.

Primarul Sorin Bucurescu recunoaşte situaţia respectivă şi spune că satul respectiv este singurul pentru care, deocamdată, nu a găsit fonduri pentru a moderniza şi drumul de acolo. În plus, edilul afirmă că în zonă sunt multe terenuri agricole şi oamenii folosesc tractoare care, la rândul lor, strică starea drumului. Bucurescu spune că a încercat să pietruiască drumul de a cărei stare se plâng localnicii, dar efectele au fost minime, nămolul fiind în continuare omniprezent. Primarul menţionează că a reuşit din banii puţini pe care îi are să modernizeze două poduri de acces şi să introducă iluminatul stradal, ceea ce îi ajută pe săteni să nu dea noaptea în toate gropile de pe drum.

Galerie foto


Vizualizări: 2,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: