Cadouri de Paşte pentru deţinuţii uitaţi de familii

Paştele va fi în acest an un prilej de bucurie şi pentru deţinuţii din Penitenciarul din Târgu Jiu. Astfel, în dimineaţa primei zile a Sfintelor Paşti, vor fi oferite de către părintele stavrofor Gheorghe Stoichin, de la Biserica cu hramul “Sfântul Gheorghe”, aflată în incinta Spitalului judeţean din Tg-Jiu, pachete cu alimente după tradiţia creştină, unui număr de 100 persoane private de libertate necăutate de familii.

Pe lână aceste daruri şi  simbolurile pascale: oul roşu şi cozonacul, persoanele private de libertate se vor putea bucura şi de  frumoasele cântări ale corului bisericesc, încercând astfel a se trezi inimile celor întristaţi căci, Hristos a înviat pentru toţi, pretutindeni.

În ziua de 2 aprilie 2010,Prea Cuviosul Arhimandrit Ioachim Pârvulescu de la Sfânta Mânăstire Lainici, a dăruit cele necesare pentru Slujba de Înviere ce se va oficia în capela penitenciarului de către părintele Mihail Groza, urmând ca apoi să dăruiască persoanelor necăutate, pachete cu alimente şi obiecte de cult.

Conducerea Penitenciarului Tg-Jiu mulţumeşte  tuturor oamenilor cu suflet implicaţi în activităţi de educaţie, moral - religioase şi umanitare în scopul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: