Cadouri pentru bolnavi

Pacienţii cu boli grave din spitalele din Târgu Jiu vor primi astăzi vizita unor grupuri de voluntari din toată ţara. Aceştia vor înmâna chiar şi mici cadouri celor de pe patul de spital în cadrul proiectului „Impact 2010”. Tinerii fac parte din Asociaţia pentru Sănătate Educaţie şi Familie. (C.S)

Alte ştiri pe scurt:

Gorjenii pot să se debaraseze de vechituri

Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj va desfăşura în acest weekend o nouă campanie “Marea Debarasare”. Cetăţenii din Târgu Jiu, Motru şi Rovinari pot să-şi depoziteze în faţa locuinţelor, astăzi şi mâine, aparatura electrică şi electronică defectă. Ultima acţiune de acest a avut loc în luna iunie, la nivelul judeţului Gorj colectându-se 1.940 kg de deşeuri din echipamente electrice şi electronice.

Fără taxă de Ziua Recoltei

Producători care vor veni duminică cu marfă în pieţele din Târgu Jiu nu vor plăti taxă. Târgujienii care vor veni duminică în Piaţa Centrală vor putea vedea cum se prepară mustul, se împletesc coşurile din nuiele sau foile de ceapă şi usturoi. De asemenea, cele mai frumoase standuri de fructe şi legume vor fi premiate. Pe lângă expoziţiile de legume şi fructe, vor fi organizate şi expoziţii de flori şi mâncăruri tradiţionale.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: