Cadouri pentru copii de Moș Nicolae. Proiect contestat!

Zâzanie între aleșii locali din comuna gorjeană Cîlnic. Primarul are în plan să împartă daruri copiilor în ajunul zilei de Sfântul Nicolae. Nimic nepotrivit la prima vedere, dar ziua coincide cu ajunul alegerilor parlamentare. Așa că primarul din localitate este acuzat de consilierii locali că proiectul său are, de fapt, iz electoral.

Dulciurile ar costa în jur de opt mii de lei. Vor fi mai multe pachete ce vor fi distribuite copiilor din localitatea Cîlnic de Moș Nicolae. Doar că momentul coincide cu alegerile parlamentare așa că gestul primarului a fost rapid criticat.

Unul dintre aleșii locali din Cîlnic a explicat că proiectul este electoral și că banii ar trebui să fie folosiți altfel mai ales în pandemie, când mulți elevi nu au acces la școala online. „Consider că banii comunei trebuie prioritizați către familii ai căror copii nu își pot desfășura temele în online deoarece nu au posibilități financiare. Guvernul nu a adus la Cîlnic tabletele promise”, a spus unul dintre aleșii locali din Cîlnic. 

Vizualizări: 2,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: