Au luat cu asalt primăria. Aşteaptă şi de 10 ani titluri de proprietate

Localnicii din comuna gorjeană Samarineşti au luat cu asalt primăria. Oamenii s-au dus la noul primar pentru a rezolva problemele legate de fondul funciar. Primarul a constat că sunt cetăţeni care aşteaptă şi de 10 ani să-şi primească titlurile de proprietate.

Primarul din Samarineşti a identificat mai multe probleme în comună de când a preluat mandatul, însă cea care nu mai suportă amânare o reprezintă eliberarea titlurilor de proprietate.

"Problemele sunt multiple şi cetăţenii au mari aşteptări de la noi. Au venit şi vin în continuare oamenii peste noi pentru că nu li s-au eliberat titlurile de proprietate. Sunt cetăţeni care aşteaptă şi de 10 ani documentele. Sunt zeci de oameni în această situaţie şi spun că s-a ajuns aici din comoditatea funcţionarilor", a spus Iulian Giurgescu.

Un prim pas pentru rezolvarea acestei probleme a fost făcut. "Sunt multe cereri şi chiar hotărâri judecătoreşti pentru eliberarea acestor titluri de proprietate. Am chemat un reprezentant de la OCPI pentru a ne ajuta să rezolvăm problema cât mai repede, pentru că oamenii nu mai au răbdare", a mai spus primarul din Samarineşti.

Vizualizări: 2,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: