Primar: Sărbătorile trec, mai bine păstrăm banii

Autoritățile locale nu au de gând să cheltuiască în pandemie foarte mulți bani de la buget pentru împodobirea orașelor de sărbători. În aceste condiții, anul acesta se vor folosi tot instalațiile de anul trecut și se vor aloca sume mici de bani pentru înlocuirea celor care nu mai funcționează.

La Bumbești-Jiu nu va fi nimic special de sărbători. Orașul va fi împodobit tot ca anul trecut. ”O să punem tot ce am avut și anul trecut, așa că nu o să cheltuim mulți bani. Am alocat 25.000 de lei ca să mai achiziționăm câte ceva și să înlocuim instalația arsă. Nu va fi nimic spectaculos pentru că nu ne putem permite să cheltuim bani aiurea în plină pandemie”, a declarat primarul Constantin Bobaru.

Nici la Țicleni anul acesta nu se va pune accent pe iluminatul de sărbătoare.”Și noi o să folosim instalația de anul trecut. Am mai luat o instalație ca să înlocuim unde nu mai merge. Reparăm ce am avut până acum și ținem de bani pentru investiții, sărbătorile vin și trec, dar investițiile rămân”, susține Radu Constantin.

Autoritățile locale din Motru au alocat pentru iluminatul festiv 70.000 de lei. ”Anul acesta o să punem accent pe zona de centru și pe cele trei parcuri din Motru. Ne dorim să îmbrăcăm toți pomișorii de pe bulevard cu instalație. Am vrea să punem câte ceva și în satele aparținătoare. Cu instalația pe care o avem vrem să facem ceva diferit. Am alocat 70.000 de lei, bani pe care o să-i folosim ca să mai cumpărăm decorațiuni, dar și să le reparăm pe cele care le avem”, a precizat Cosmin Morega, primar.

Vizualizări: 2,492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: