Cadouri pentru copiii din Bălăneşti

Sărbători de iarnă cu buget limitat la Primăria Bălăneşti. Autorităţile locale nu au bani pentru artificii, dar vor oferi cadouri copiilor din comună. În acest an, va fi organizat şi un simpozion în memoria profesorului Ion Popescu-Voiteşti.

Primarul din Bălăneşti, Ovidiu Pungan, a explicat că evenimentul va avea loc la jumătatea lunii viitoare. De sărbătorile de iarnă, copiii vor fi cei norocoşi. „Finalul anului vine cu o sărbătoare, se face o analiză. Din păcate, bugetul local nu îmi permite aceste lucruri. Nu îmi permit să fac un foc de artificii sau altceva. O să mă leg strict de anul Centenar. Voi face un simpozion dedicat lui Ion Popescu-Voiteşti, la jumătatea lunii noiembrie. Vor fi cadouri pentru copii, de sărbători, că nu s-ar putea altfel. Ar fi exclus să nu le dăm”, a explicat Pungan.

Pe lângă cadourile pe care le vor primi de sărbători, copiii vor avea parte şi de o nouă excursie. „De când sunt primar, am sărbătorit tot timpul copiii. De cinci ani de zile am organizat excursii pentru copii. Am dus copiii de la grădiniţă până la clasa a VIII-a, cu autocare, frumos, n-am făcut discriminări. Am dus copiii la Alba-Iulia, la Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Craiova, Drobeta Turnu-Severin şi pe Clisura Dunării. Aceste lucruri se ţin minte mai departe”, a mai transmis Ovidiu Pungan. (A.A.)

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: