Venituri mai mari pentru Policlinica Târgu Jiu

Policlinica începe să producă din nou. Poate rotunji serios veniturile spitalului. dacă este administrată cum trebuie. Este crezul noului director Vasile Stănculete.

În urmă cu câţiva ani, veniturile lunare ale Policlinicii depăşeau 200 de mii de lei. Acum, banii încasaţi sunt mai puţini. „Am aproape o lună de zile de când am preluat conducerea Policlinicii şi eu zic că se observă ceva de când conduc din nou Policlinica. Încasările, cel puţin, au crescut cu 25%. Consultaţiile văd că sunt mai multe. Numărul de consultaţii din Policlinică aduce un venit substanţial, dacă e administrată ca lumea Policlinica. În perioada când am pornit această chestiune, Policlinica scotea două miliarde (n.r. lei vechi) pe lună. Acum, când am preluat-o, cred că nu scotea nici 20 de milioane de lei vechi pe zi”, a explicat medicul Vasile Stănculete.

Acesta susţine că, în Policlinică, sunt medici specialişti, pregătiţi pentru orice diagnostic, care au şi aparatura necesară. „Policlinica este cea mai reprezentativă instituţie din judeţ pe toate planurile. Aici lucrează cei mai buni şi instruiţi medici. Aici avem cea mai performantă aparatură şi, într-un singur loc, avem foarte mulţi medici. Nu avem nevoie de nimeni din acest judeţ când trebuie să punem un diagnostic. Avem aparatură şi personal”, au fost asigurările lui Stănculete.

Vizualizări: 485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: