Cadouri pentru copiii din Turburea

Primăria Turburea a pregătit surprize pentru copiii de pe raza comunei cu prilejul zilei de 1 iunie. Autorităţile locale au găsit fonduri în buget pentru a oferi cadouri la aproximativ 600 de copii. De surprize vor avea parte şi ceilalţi localnici din Turburea, care de Rusalii îi vor avea în mijlocul lor pe artiştii de la Doina Gorjului. Asta în condiţiile în care investiţiile nu stagnează. În momentul de faţă, se lucrează la asfaltări de drumuri şi la extinderea reţelei de gaze.

Copiii de la raza comunei Turburea vor primi în aceste zile cadouri din partea primăriei. Pentru a răsplăti eforturile financiare ale autorităţilor locale, elevii şi preşcolarii au pregătit serbări la care au invitat şi aleşii locali. „La unităţile de învăţământ de pe raza comunei avem un număr de 520 de copii, însă am pregătit 600 de pachete pentru că la serbări poate vor mai veni şi fraţii celor care sunt la şcoală sau la grădiniţă. Chiar dacă fondurile sunt limitate, am găsit resurse pentru a face pachete pentru copii, cu dulciuri şi rechizite şcolare”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Astăzi, de Sărbătoarea Înălţării Domnului reprezentanţii Primăriei Turburea vor depune coroane şi jerbe de flori la monumentul eroilor din localitate. Dacă de această sărbătoare creştinească autorităţile se gândesc şi la cei care şi-au dat viaţa pentru ţară, de Rusalii comuna Turburea va fi în sărbătoare. Localnicii vor putea sărbători hramul satului, iar edilul local s-a gândit să-i invite pe artiştii Ansamblului „Doina Gorjului”. „În fiecare an, de Rusalii, avem hramul satului. Şi anul acesta vom organiza o masă pentru peste 300 de persoane pe vechiul teren de fotbal. După slujba religioasă, intenţionăm să-i aducem în mijlocul oamenilor pe interpreţii de muzică populară ai Ansamblului „Doina Gorjului”. Este un prilej de sărbătoare pentru noi şi vrem ca localnicii să se înveselească şi să uite de griji măcar pentru o zi”, a mai precizat primarul Bârcă.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: