Medalii pentru elevi din Târgu Jiu, la Olimpiada Națională de Informatică

Rezultate remarcabile la Olimpiada Națională de Informatică pentru elevii Colegiului Național "Spiru Haret". Elevii s-au întors în Târgu Jiu cu medalii de aur, argint ori bronz.

La clasa a V-a, Radu Ștefan Loga a obținut medalie de aur și mențiune, iar Dragoș Gabriel Loga a venit acasă cu medalia de bronz. Cei doi sunt pregătiți de profesorul Flavius Boian.

Mai departe, tot la Olimpiada Națională de Informatică, de la clasa a VII-a, Ștefania Natalia Țenchea a obținut medalie de aur și mențiune. Ana Natalia Loga a câștigat o medalie de bronz. Ambele eleve sunt pregătite de dascălul Flavius Boian. Adriana Catrinel Aniniș a obținut mențiune și o medalie de argint, dar și o calificare în lotul național de juniori. Este pregătită de profesorul Delia Dabelea.

Alți trei elevi din clasele a VIII-a, a X-a și a XII-a au obținut rezultate remarcabile la aceeași olimpiadă. Valentin Gabriel Stanciu-Țivlea – medalie de argint și mențiune. Mihai Alexandru Vasiluță - mențiune și medalie de argint, iar Sebastian Popa – medalie de argint. Toți trei au fost pregătiți de profesorul Flavius Boian.

Vizualizări: 2,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: