Provocarea lansată de o actriță din Gorj pentru persoanele cu dizabilități

O actriță din Gorj a lansat o provocare persoanelor cu dizabilități din județ. Andreea Chirițescu a demarat proiectul ”Suntem egali”, în cadrul căruia vrea să implice persoanele cu probleme în viața teatrală.

Actrița organizează cursuri de teatru, iar persoanele cu dizabilități sunt așteptate să se înscrie în acest proiect.

”Am demarat un proiect pe care îl simțeam demult aproape, dar nu am avut timpul necesar să-l gândesc! “SUNTEM EGALI” este proiectul unde te aștept să te înscrii și care este conceput special pentru persoanele cu dizabilități. Vreau să vă văd pe scenă, să aveți același sentiment copleșitor de fericire, să vă văd simțindu-vă egali cu noi, să fiți așa cum meritați să fiți!”, este anunțul actriței făcut pe pagina de socializare.

Andreea Chirițescu a studiat Arta Actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie ”I.L. Caragiale din București, iar în prezent face parte din marea familie a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu.

Actrița din Gorj a jucat și în câteva episoade din serialul ”Lecții de viață” difuzat pe Pro Tv, în care sunt prezentate diferite situații dramatice din viața unor oameni obișnuiți.

Galerie foto


Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: