Căi ferate din Gorj, supuse modernizării

Câteva linii de căi ferate ce traversează judeţul Gorj vor fi supuse modernizării începând cu luna iunie, anunţă reprezentanţii Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Compania organizează, în zilele de 2 şi 3 iunie 2015, două licitaţii deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparaţii la infrastructura feroviară de pe raza judeţelor Teleorman, Olt, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj.  CFR intenţionează să repare liniile de cale ferată de pe intervalele de staţii Ciolpani - Gălăteni, Gălăteni - Olteni, Rădoieşti - Olteni, Drăgăneşti - Fărcaşele, Câineni -Valea Mărului, precum şi din staţiile Olteni, Atârnaţi, Roşiori Nord, Fărcaşele, Radomireşti şi Piatra Olt şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare şi reducerea cheltuielilor de întreţinere. 

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la suma de 3,3 milioane lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.
Durata de valabilitate a unui contract este de 4 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. Ofertele se pot depune până pe 02 iunie 2015, respectiv 03 iunie 2015, deschiderea urmând să aibă loc în aceleaşi zile, la sediul Sucursalei Regionale CF Craiova. 

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: