Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta, vizită de două ore la Târgu Jiu! Ce a spus despre CEO!

Premierul Victor Ponta a fost în week-end la Târgu Jiu, unde s-a întâlnit cu liderii PSD Gorj, a tăiat panglica la lucrările de modernizare a Stadionului Municipal şi a făcut noi declaraţii cu privire la CE Oltenia. Ponta a declarat, din nou, că a salvat CEO şi a subliniat că după trei ani compania încă există.

Ponta nu a petrecut mult timp prin oraș și nici nu a făcut o tură pe jos prin centru ca să îl mai vadă și lumea care nu se uită la televizor. De la Casa Gănescu, situată lângă Prefectură, unde s-a întâlnit cu colegii de partid, acesta a venit la Primărie, unde oamenii se înghesuiau să participe la nunțile pe care le oficia ofițerul stării civile, fotografiile tradiționale făcute pe scările instituției fiind interzise însă sâmbăta aceasta de cei de la Serviciul de Pază și Protecție. Șeful Guvernului s-a întâlnit cu câțiva gorjeni care urmează să fie expropriați în vederea construirii noii centuri a orașului și nu a ratat ocazia de a poza din nou în salvatorul Complexului Energetic Oltenia.

Salvatorul Ponta

Premierul a fost mult mai atent cu vorbele rostite și nu a mai utilizat expresia „șandrama” pentru cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din țară, el dând însă din nou asigurări că unitatea va rămâne funcțională cât timp va fi în fruntea Guvernului. “În mai 2012, atunci când am devenit prim-ministru, CEO era practic în faliment, fără conducere, cu o situaţie financiară dezastruoasă. Suntem după trei ani, compania funcţionează şi va funcţiona în Gorj, cu sediul la Târgu-Jiu, cu siguranţă cel puţin cât voi fi prim-ministru. Că e nevoie de restructurări, că sunt măsuri care se iau e normal, fiindcă vreau să vă spun un lucru – nu există întâlnire la Bucureşti cu FMI şi Comisia Europeană în care să nu mi se spună că de fapt CEO şi CNH ar trebui închise. Eu le-am spus că atât timp cât sunt prim-ministru acest lucru nu se întâmplă”, a spus Victor Ponta azi la Târgu-Jiu. Ponta nu a comentat însă modul în care compania energetică este condusă și nici contractul de export de cărbune cu sârbii, preferând să dea asigurări că CEO rămâne pe piață atâta timp cât va fi el în fruntea Guvernului. "Sper să nu am dreptate când spun că la momentul la care va veni un alt
guvern care nu e interesat de Oltenia şi de Gorj s-ar putea să fie o uriaşă problemă cu CEO. Sper să nu se întâmple acest lucru şi sper să nu am dreptate. Cunosc foarte bine care sunt problemele CEO, care este potenţialul", a mai declarat Victor Ponta. De la Târgu Jiu șeful Executivului a plecat cu Liviu Dragnea la Craiova pentru a asista și acolo la semnarea contractului pentru modernizarea stadionului pe care va juca Universitatea

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: