Câine salvat de pompieri din apele Jiului

Intervenție specială pentru pompierii din Târgu-Jiu. Aceștia au fost solicitați să salveze un câine din apele Jiului. Un angajat de la hidrocentrala din Vădeni a cerut sprijin după ce a văzut patrupedul în Jiu. Patru pompieri au intervenit cu o barcă pneumatică să-l salveze și în cele din urmă au reușit.

Un angajat de la hidrocentrala din Vădeni a salvat viața unui câine care se zbătea în apele Jiului. Nimeni nu știe cum a ajuns patrupedul în Jiu, dar este cert faptul că trebuia salvat. Bărbatul a decis atunci să anunțe pompierii. „Cred că este de vreo câteva zile în Jiu pentru că este slăbit și înghețat. Eu când l-am văzut am și sunat la pompieri să-l salvăm. Este o vietate până la urmă și avea nevoie de ajutor. Nu puteam să fiu indiferent. Nu am putut singur de aceea am cerut ajutor. Nu știu cum a ajuns acolo”.

Pompierii au răspuns prompt la solicitare și s-au deplasat la fața locului. Un echipaj format din patru pompieri și o barcă pneumatică au adus câinele la mal. „Au fost solicitați să scoatem un câine din apele Jiului. Ne-am deplasat imediat la fața locului. Echipajul de salvare a fost format din patru ofițeri și o barcă pneumatică, iar intervenția a durat 10 minute. Nu a fost greu pentru că patrupedul era slăbit și nu a fost agresiv”, a declarat Robert Popescu, șeful gărzii de intervenție.

Pompierii sunt învățați cu astfel de intervenții pentru că nu este prima dată când salvează animale de la moarte.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: