Câinii au talent mai ceva decât românii

S-a terminat încă un sezon din Românii au talent la sfârșitul căruia am căzut de acord că nu ni se păruse din seriile anterioare: românii chiar n-au talent. După ce îmi amintesc că anii trecuți a câștigat un așa-zis rapper al cărui talent era să vorbească niște versuri de doi lei pe care ți le-ar face pe loc orice elev de la ultima clasă de bio-chimie, de data asta a luat premiu o dresură de câini. Una slabă.

La PRO TV, trei căței altfel simpatici au demonstrat că știu să sară, să meargă cu spatele, să se rostogolească și să stea câteva secunde pe lăbuțele din spate. Sigur, în numele lor, premiul a fost ridicat de către dresor. Nu vom intra acum în detalii legate de împărțirea talentului între dresați și dresor. Nici măcar n-am urmărit vreun episod al show-ului, să văd care a fost concurența. Dar, dacă ăsta a fost cel mai impresionant număr din tot concursul, mă felicit că nu le știu pe celelalte.

Românii au talentele lor. Nu le-aș zice la toate chiar calități, dar important e că fac bine ce fac. Beau de sting, mănâncă porcării, suferă de un grav retard cultural la toate nivelurile, sunt mârlani, misogini și rasiști, nu prea se spală, joacă table, și-ar da toți banii pe-o mașină nemțească și le place tare mult să se uite la PRO TV. De fapt, sunt uitători la PRO TV profesioniști. Chiar așa, n-ar fi, oare, cazul ca la viitoare ediție a Românii au talent premiul să se decidă între câțiva telespectatori fideli ai postului? Ăla talent, nenică!

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: