„Călăul” lui Şandru şi-a aflat sentinţa!

„Călăul” lui Ciprian Şandru şi-a aflat pedeapsa! După ce i-a provocat handbalistului Energiei o fractură deschisă de piramidă nazală, constănţeanul Adzic a fost suspendat 6 luni şi amendat cu 2 mii de lei. „Trebuia pedepsit mai dur!”, crede Andrieş pe care nu-l încălzeşte nici retrogradarea celor doi arbitri de la meciul contra campioanei României.

Energia a plecat şifonată de la Constanţa. Gorjenii au pierdut cu 21 la 25 şi l-au pierdut şi pe o perioadă nedeterminată şi pe Ciprian Şandru.

Adzic stă 6 luni pe bară

Adzic n-a scăpat nedepsit. După ce l-a lovit violent pe Şandru şi i-a provocat o fractură deschisă la nas, sârbul Constanţei va sta pe bară 6 luni şi va plăti o amendă de 2 mii de lei. Adzic nu va rata însă decât finalul acestui sezon şi maxim primele 2 runde din sezonul următor. Din sezonul actual mai sunt doar 4 etape şi turneul final al Cupei. „Este o pedeapsă cam indulgentă pentru ceea ce a făcut... Mai ales că nu este la prima abatere, cred că merita mult mai mult, adică să stea pe margine atât cât stă şi jucătorul nostru, plus daune morale şi financiare. Dacă evenimentul se petrecea la nivel internaţional, cred că Adzic era aspru pedepsit. Şandru este efectiv scos din acest sezon şi nu ştiu cât de curând va reveni, accidentarea lui în jocul de handbal îl va ţine pe tuşă. La fotbal îţi mai pui o mască, dar aici la noi, contactele sunt permanente, iar teama de a nu te lovi la faţă va persista. Îi va lua mult timp să treeacă peste acest episod”, crede Andrieş.

„Şandru a fost operat la Constanţa, dar mai doreşte să suporte o intervenţie chirurgicală estetică pentru că se pare că are încă nasul strâmb. Probabil va merge la o clinică privată de specialitate pentru a-şi rezolva şi problema asta. E tânăr şi ţine la estetica sa.”                            Liviu Andrieş, antrenor Energia

Arbitrii, pedepsiţi şi ei

Cei doi arbitri ieşeni care au defavorizat Energia la Constanţa, Anton şi Cristea, au fost retrogradaţi din prima ligă pe o perioadă de 3 luni. „Până la urmă, ne mulţumeşte sau nu ne mulţumeşte, ceea ce s-a întâmplat la acea Comisia de Disciplină e problema celor de la Federaţie, dar vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat la Constanţa, cred că meritau mult mai mult. Şi arbitrii şi cel care a comis această faptă. La final noi am pierdut jocul, deci nu ne mulţumeşte cu absolut nimic faptul că i-a retrogradat pe cei doi arbitri. Deoarece noi am pierdut nu doar meciul, ci şi un jucător”, mai spune Andrieş.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: