Calificare chinuită în finala barajului pentru campioana din Seria 7

Campioana Seriei a 7-a din Liga 3, serie în care a evoluat şi Pandurii, CSM Reşiţa, s-a calificat cu emoţii în finala barajului de promovare în Liga 2. Echipa lui Dan Alexa a defilat în serie şi în meciurile din play-off dar a avut probleme să se impună cu CSC Ghiroda.

A fost tensiune mare în Valea Domanului la returul barajului semifinal de promovare în Liga 2 dintre CSM Reșița și CSC Ghiroda și Giarmata Vii, terminat la scorul de 1-1. Reşiţenii, care au fost lideri în seria 7 întregul sezon, având o echipă puternică cu mulţi jucători cu experienţa Ligii 1, au avut emoţii pentru calificare. Victoria cu 1-0 din deplasare, de miercuri, a garantat calificarea celor de la Reşiţa în faza finală a barajului, dar presiunea obiectivului s-a resimțit din plin, căci Dan Alexa a fost eliminat după o reacție foarte nervoasă în debutul reprizei secunde, când CSM Reșița a dorit penalty. Cu toţi jucătorii cu experienţă din lot, CSM Reșița a fost ținută de Ghiroda în corzi. Supărați după ce au pierdut acasă, oaspeţii au reușit să facă ceea și-au propus neapărat şi să marcheze. În minutul 41, Trandu a tras din afara careului și a reușit să deschidă scorul. Intrată condusă la pauză, cu un scor ce ar fi generat prelungiri, Reșița a resimțit pe deplin presiunea. În minutul 51, Dan Alexa a cerut vehement penalty la un presupus fault în careu asupra lui Valentin Munteanu, dar arbitrul l-a eliminat cu al doilea galben. Egalarea a venit însă în minutul 68, după ce Mediop i-a trimis lui Laurențiu Breșneni, care a preluat cu spatele la poartă, a pivotat și a marcat, după cum a informat în cronica meciului liga2.ro. Fostul pandur Velcotă a avut o ocazie mare pentru cărășeni, dar scorul a rămas egal.

La final antrenorul Dan Alexa a recunoscut că CSM Reșița a avut emoții în semifinala barajului de promovare în Liga 2, după ce în campionat, în seria 7, a defilat, terminând play-off-ul la un avans de 20 de puncte față de a doua clasată CSM Deva.

CSM Reșița va juca primul meci din faza finală a barajului de promovare în Liga 2 sâmbătă, 4 iunie, de la 18:00, la CSC Dumbrăvița, echipă care a trecut în primul baraj de CSM Deva și care i-a fost superioară în clasament Ghirodei. Dan Alexa va fi suspendat pentru acest meci și nu va putea da indicații.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: