Pandurii pun joi bilete în vânzare pentru meciul cu Reşiţa

Pandurii Târgu Jiu va susţine sâmbătă, 22 februarie, primul meci oficial din acest an, urmând să joace pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu cu CSM Reşiţa. Clubul târgujian a anunţat că va pune în vânzare biletele pentru acest meci începând de joi.

Clubul Pandurii Târgu Jiu invită susţinătorii să fie alături de echipă la primul meci oficial din  acest an, cu CSM Reşiţa, partidă programată sâmbătă  după-amiază, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Biletele pentru acest prim meci oficial din 2020 vor putea fi achiziționate de la sediul clubului Pandurii Târgu Jiu, situat pe strada Victoriei, în Zona Pietonală, în zilele de joi și vineri, între orele 11:00 şi 16:00. În ziua jocului, sâmbătă, 22 februarie, biletele se vor pune în vânzare şi la casa de bilete a Stadionului Municipal, putând fi procurate până la ora oficială a meciului.

Galeria Regiment Târgu Jiu şi suporterii organizaţi vor putea ocupa locul obişnuit al galeriei de la Peluza Nord a Stadionului Municipal, cu intrarea pe la porţile din zona Sălii Sporturilor (Poarta M), a mai informat clubul Pandurii. Copiii cu vârsta de până la 14 ani vor avea acces gratuit la meci, pe baza unui act de identitate.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a  mai anunţat pe site-ul oficial că asigură spaţii comerciale societăţilor comerciale care optează pentru desfacerea băuturilor răcoritoare, apă, ceai, dulciuri sau popcorn, la meciurile disputate pe Stadionul Municipal.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: