Călinoiu: Ce a făcut Dragnea, am făcut toţi!

Liderii PSD Gorj îl susţin pe Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea Referendumului din 2012. Ion Călinoiu susţine că toţi politicienii au procedat la fel ca Dragnea. „Domnul Dragnea a pus mai presus decât toate că un om trebuie să se respecte şi demnitatea sa de a face ce spune a fost demonstrată şi de această dată, şi-a dat demisia. Practic, ceea ce i s-a întâmplat domnului Dragnea era de neprevăzut şi de neconceput. Toată lumea a participat, toată lumea politică nu numai din PSD, să mobilizeze oamenii la vot. Asta a făcut Dragnea a mobilizat oamenii la vot împreună cu noi. Nu e vorba de fraudarea alegerilor, rezultatul alegerilor a fost fraudat. Am înţeles că şi domnul Traian Băsescu a confirmat că Dragnea nu a influenţat rezultatul alegerilor. Atunci care e frauda? Dragnea este nevinovat”, spune Ion Călinoiu.

De partea lui Dragnea este şi Florin Cârciumaru, care a acceptat ca acesta să coordoneze alegerile de anul viitor. „S-a găsit o formulă care să asigure în continuare organizarea şi funcţionarea Partidului Social Democrat la nivel naţional. Domnul Dragnea nu a renunţat la demisie, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv, a rămas în continuare lângă partid, pe lângă Guvern. Se va ocupa de coordonarea din punct de vedere organizatoric al unui proiect program pentru 2016/2020”, a declarat preşedintele PSD Gorj.

Liderii PSD de la Olt şi Giurgiu, Paul Stănescu şi Niculae Bădălău, au demisionat joi din funcţii. Cei doi spun că sunt la fel de vinovaţi ca Dragnea pentru modul de desfăşurare al referendumului din 2012, pentru care Dragnea a fost condamnat cu suspendare în primă instanţă.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: