Călinoiu, criticat pentru vizita „de 23 august muncitoresc“

Sindicaliştii din Termocentrala Rovinari sunt nemulţumiţi de vizita pe care preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu a făcut-o la minele din zona Motru, chiar de 23 august al comuniştilor.

Preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu, prefectul Radu Teodorescu şi primarul din Motru Dorin Hanu au fost în vizită la Mina Ploştina şi Cariera Roşiuţa. Liderul de sindicat de Energia de la Termocentrala Rovinari, Constantin Mitrescu, spune că vizita lui Călinoiu a fost asemenea celor făcute de Nicolae Ceauşescu de 23 august. „Ion Călinoiu să-și vadă de drumuri, nu de minerit și energie. Acolo sunt specialişti. Nu vizite din astea pe care le făcea Ceaușsescu pe 23 august. Demagogie, să-și facă imagine, să fie salvatorul mineritului“, spune Mitrescu.

Acesta a mai spus că la negocierile din septembrie vor solicita o creştere salarială de zece procente. „Sunt lucruri pe care noi, sindicatele, vom cere o creștere salarială. 10 la sută am pierdut ca putere de cumpărare în ultima vreme. Domnul Călinoiu vede că lucrurile au fost bune numai în ultimele zile“, a mai spus Mitrescu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: