Un gorjean, câştigătorul misterios al premiului de 4,5 milioane euro!

Gorjul a intrat de duminică seara pe lista judeţelor care au un mare câştigător la Loto 6/49, după ce un bilet jucat la o agenţie din Târgu Jiu s-a dovedit a fi cel care are pe el bifate toate numerele norocoase. Numele câştigătorului nu este cunoscut deocamdată, ştiută fiind până ieri doar agenţia la care a fost depus biletul cu pricina.

Pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, în zona cartierului Obreja, se află agenţia cu pricina, agenta de vânzări de aici, Luisa Cioplea, fiind extrem de încântată că biletul care valorează nu mai puţin de 4,5 milioane euro a trecut prin mâinile sale. „Am avut vreo 500 de persoane care au jucat aici la agenţie şi îmi este imposibil să îmi dau seama cine ar putea fi câştigător. Sper să am ocazia să îl cunosc şi eu, mai ales că mă bucur enorm pentru succesul său. Deocamdată nu a venit nimeni care să revendice premiul, dar câştigătorul are şi următoarele zile la dispoziţie pentru a face acest lucru. În plus, poate să meargă direct la Bucureşti şi să ducă acolo biletul”, a menţionat Cioplea, care, ieri a fost întrebată încontinuu de către clienţii săi dacă la ea la agenţie s-a câştigat marele premiu. Oamenii au devenit brusc interesaţi de agenţia respectivă, deşi şi până acum scria mare pe un afiş la intrare „Nu ocoliţi norocul”, puţini fiind însă cei care şi credeau că vor câştiga.

 „Oamenii vin să întrebe, sunt curioşi să afle cine a câştigat, dar nu am să le dau un răspuns. Îi invit eventual să joace şi ei. Oricum, interesul pentru acest joc pare să fi crescut brusc. Iniţial nici eu nu am crezut ca la mine la agenţie s-a câştigat. Am primit mesaje de la prieteni, duminică seara, în care îmi spuneau că la mine e marele câştigător, iar apoi m-a sunat cineva să îmi spună că s-a strâns lumea la uşă la agenţie ca să vadă dacă vine cel care are biletul. Nu a venit nimeni, nici măcar eu pentru că nu mai era program de lucru şi, în plus, era greu de crezut că potenţialul câştigător venea aşa repede la agenţie”, spune Luisa Cioplea.

Compania Loteria Română a anunţat ieri că biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, preţul biletului fiind de doar 14,5 lei.

La tragerea Loto 6/49 din 19 august premiul de categoria I a totalizat 20.283.270,27 lei. În cadrul aceleiaşi trageri, la categoria a II-a s-au înregistrat 22 de câştiguri a câte 16.175,30 lei, la categoria a III-a 1.232 de câştiguri a câte 288,84 lei, iar la categoria a IV-a, 21.353 câştiguri a câte 30 lei.

PREMIU

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 1 aprilie 2012 şi a fost în valoare de 12.122.935,78 lei. Anul acesta, premiul de categoria I la acest joc s-a mai câştigat doar pe 5 ianuarie 2012 şi a fost în valoare de 9.804.041,01 lei.

CINE E CÂŞTIGĂTORUL

Ieri, la bursa zvonurilor era dat drept câştigător prim-procurorul Gheorghe Focşan, însă contactat de Pandurul acesta a negat informaţia.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: