Călinoiu, de partea finei Torop: Vedetele pot să plece!

Scandalul de la Ansamblul „Doina Gorjului”, finanţat de Consiliul Judeţean Gorj, ia amploare. Mai mulţi solişti vocali ameninţă cu demisia, acuzând comportamentul abuziv al noului director artistic, Claudia Torop, fina lui Călinoiu. Valentin Sanfira şi Maria Loga au spus public că pleacă, dar mai sunt şi alţii. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj îi acuză de vedetism şi a spus că sunt liberi să plece şi că nu îl interesează motivele! Asta după ce s-a folosit ani buni de artişti la tot felul de chermeze de partid.

Călinoiu crede că artiştii vor să plece pentru că se consideră mari vedete. „Eu nu sunt de acord cu ce se întâmplă la Doina Gorjului. Sunt oameni care au crescut acolo, acum se declară vedete şi spun că nu mai suportă, nu mă interesează cauzele. Probleme de acest gen am văzut şi atunci când Petrică Mâţu Stoian şi Niculina Stoican au considerat că sunt vedete şi au plecat pe drumul lor. Nu e nici un fel de problemă şi cei de acum pot să plece în lumea lor, a vedetelor. Brandul Ansamblului „Doina Gorjului” e mai presus de orice valoare individuală, el creează asemenea valori. Eu cred că ei trebuie să fie mulţumiţi, eu le mulţumesc că au fost la Doina Gorjului, că i-a scos în lumea bună a valorilor artistice. Sigur că îi voi lăsa să plece”, a declarat Ion Călinoiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a confirmat faptul că Torop este fina lui. „Da, Claudia Torop este fina mea, cununată religios, fără nuntă, fără nimic. Eu nu ţin cu nimeni, lucrurile sunt împărţite, n-a pus-o Călinoiu pe Torop în funcţie, directorul general a venit şi a recomandat-o să fie interimar, după care a organizat concursul, nici nu ştiu când a fost organizat concursul. Am fost de acord să-şi facă echipă, să conducă mai departe. Dacă nu-şi face echipă şi e ineficientă acolo, să plece”, a precizat Ion Călinoiu.

Loga: Sunt lucruri mult mai grave acolo

Valentin Sanfira este primul care a vorbit pe acest subiect şi a acuzat-o pe Torop de comportament abuziv şi de lipsă de profesionalist.

Renumita interpretă Maria Loga spune că lucrurile sunt mai grave decât o ceartă cu directorul artistic. Loga susţine că nimeni nu a ascultat-o să-şi spună ce are pe suflet. „Vreau să mă liniştesc pentru că sunt foarte, foarte supărată şi total dezamăgită de ce se întâmplă în jurul meu. În atâta vreme, nimeni nu m-a întrebat dacă am ceva pe suflet, nimeni nu m-a ascultat. Sunt dezamăgită şi sufăr! Nu sunt în conflict cu nimeni, Claudia poate să spună dacă am deranjat-o sau m-am certat vreodată cu ea. Sunt lucruri mult mai grave decât o banală ceartă. Sunt lucruri pe care nu vreau să le fac publice, sunt dezamăgirile mele, poate că timpul le va aduce la suprafaţă pentru că nimic nu rămâne neplătit”, a declarat Maria Loga.

Claudia Torop nu a putut fi contactată de Pandurul. Aceasta a spus pentru presa locală că şi-a câştigat postul prin concurs şi că nu trebuie să o iubească cineva, dar toată lumea trebuie să-şi facă treaba.

calinoiu_folcloriste

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: