Călinoiu despre Bălășoiu: “Este un pas pentru neliniștea mea”

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, cel care în anul 2012 a luptat pentru înlăturarea lui Constantin Bălășoiu de la șefia Complexului Energetic Oltenia, este neliniștit de revenirea acestuia în Directorat. “Este un pas pentru neliniștea mea, atâta timp cât eu am ținut și țin la activitatea de minerit și energie. Este un bun executant pentru toți cei care au interese altele decât cele legate de activitatea de minerit și energie”, a spus Călinoiu la Sud FM.

Bălășoiu a fost înlăturat atunci politic, prin presiuni imense ale PSD, în locului lui fiind numit un vicepreședinte al partidului, Laurențiu Ciurel. “Bălășoiu nu ar fi trebuit să accepte, având în vedere că a mai trecut prin această activitate și a lăsat ce a lăsat în urmă. Am vorbit cu mai mulți oameni și toți spun că Ciurel a fost cel mai bun profesionist, în ciuda a ce spun unii”, a mai spus Călinoiu.

Cifrele îl contrazic însă, pentru că societatea a avut profit pe cele câteva luni în care Bălășoiu a fost director și pierderi uriașe, de sute de milioane de euro, în cei trei ani în care Ciurel a fost director.

Neliniștea lui Călinoiu a fost exprimată într-un moment în care președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus că a făcut demersuri la Ministerul Energiei pentru readucerea lui Ciurel în sistemul energetic. (A.A.)

Vizualizări: 3,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: