Călinoiu: Este posibilă candidatura lui Greblă

Declaraţiile senatorului PSD Toni Greblă, acelea că va candida la Consiliul Judeţean dacă va ieşi mai bine decât Ion Călinoiu în sondaje, l-au supărat pe actualul şef al judeţului. Declaraţiile lui Greblă au fost interesante, dat fiind că această candidatură este speculată de multă vreme.  Călinoiu a spus că este posibilă orice candidatură. 

Ştiţi despre declaraţiile domnului senator. Cum comentaţi?

În situaţia în care nu voi mai candida, dar voi candida, e posibilă oricare altă candidatură, inclusiv a domnului senator Toni Greblă. Dânsul a avut o părere foarte obiectivă.

Dar ce garanţii aveţi dumneavoastră, domnule preşedinte, că veţi fi desemnat candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean?

Şi pentru Radio Infinit, ca şi pentru toată mass-media, la cel mai interesant post de radio din judeţul Gorj pentru probleme de cancan de presă vreau să repet că cine care vrea să-şi depună o candidatură dacă stă bine în sondaje şi consultând opinia gojenilor poate să o facă. Vă spun şi dumneavoastră că aceea va fi determinantă în depunerea candidaturii.

Aţi făcut sondaje? Sau ştiţi ceva provizoriu, cum staţi în sondaje?

Cred că am clarificat acest lucru pe tema legată de părerea colegiului meu, senatorul Toni Greblă, care a fost foarte corectă. În situaţia în care nu îmi voi depune candidatura, e un posibil candidat, ca şi alţii. Candidatul pentru funcţia de preşedinte din partea USL este desemnat în urma protocolului şi va fi candidatul din partea PSD cu şansele cele mai mari şi în rest vreau să vă asigur că mă preocupă în continuare problemele Gorjului.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: